Tréningek

FILÉ – kicsontozzuk a káros stressz-helyzeteket! — 
WÉK stresszkezelő és kommunikációs készségfejlesztő program


A stressz korunk népbetegsége. De mi okozza?

Az állandó rohanás, a folyamatos határidők, a dugó, a zaj, a pénz hajszolása, az értelmetlen szabályok vagy éppen a bürokrácia.
A tartósan fennálló stressz azonban komoly egészségkárosodást eredményez.
Programunk olyan megküzdési módok elsajátítását és gyakorlását segíti, amelyekkel csökkenteni tudod a mindennapi stressz negatív hatásait. A tréninggel kapcsolatos kutatási eredmények igazolják, hogy az elsajátított készségek alkalmazásával hosszú távon csökkentheted a szorongást, a depressziót és harmonikusabbá válnak a munkahelyi és magánéleti kapcsolataid.

Mikor ajánljuk?
  • Ha úgy érzed, gyakran szorít az idő
  • Gondod van az alvással
  • Ingerlékenyebb vagy, a jelentéktelen dolgokra is dühösen reagálsz
  • Nehezen koncentrálsz
Mire fókuszálunk?
  • kommunikációs képesség
  • stresszkezelés
  • adaptivitás

További infóért katt ide


Mitől válok vezetővé? –
vezetői kompetenciák másképp

Elég kevés ember születik úgy, hogy a vezetői kompetenciák teljes tárházával rendelkezik, de a jó hír az, hogy ezen képességek többsége tanulható.

Tréningünkön a vezetői kompetenciák sokasága közül kiemeljük az érzelmi intelligencia területének egy-egy elemét, úgy, mint az együttműködés, az irányítókészség, a kapcsolatépítés összefüggéseit, abban a kontextusban, hogy a dolgozói elégedettség és ezen keresztül a munkavégzés színvonala javulhasson.
Jelenleg számos cégnél komoly kihívás a képzett munkaerő megtartása és az új munkavállalói generáció (Y/Z) integrálása az idősebb szakértői gárda mellé.
Akkor ajánljuk Neked ezt a tréninget, ha szeretnéd továbbfejleszteni vagy erősíteni bizonyos vezetői képességeidet, új ötleteket, szempontrendszert akarsz kapni.
 

Fordítsd a nézeteltérést közös előnnyé! –
avagy konfliktuskezelés a mindennapokban

Szinte borítékolható a konfliktus kialakulása, ha a cégnél kettőnél több ember dolgozik. Akármilyen együttműködő és baráti a légkör, abban a pillanatban, hogy véleménykülönbség alakul ki a felek között, az már egyenesen vezethet konfliktus létrejöttéhez.

Vezetőként tudod, mikor avatkozz közbe? Felismered, mielőtt elmérgesedne a helyzet? Tudod hogyan tereld mederbe a konfliktus során kialakult energiákat?

Aki emberekkel dolgozik, annak fontos a hatékony kommunikáció, az empatikus magatartás, valamint a stressz hatékony kezelése.

Ezen a tréningen hatékony és gyakorlatias eszközöket kapnak a résztvevők a konfliktus kezeléséhez.

 

Változások? Fordítsd a javadra!
szokatlan tréninggyakorlatok haladóknak

Elcsépelt közhely, de tényleg így van – a világban csak egy dolog állandó: a változás.

A felgyorsult világban meg kell tanulnunk felismerni és kezelni a változásból eredő kihívásokat és lehetőségeket.

Ezen a tréningen megértheted a változások hátterében meghúzódó dinamikákat és megtanulod, hogyan kezeld azokat. Megtanulod felismerni a nehéz helyzeteket és hogy hogyan tudsz azok kezelésére tudatosan felkészülni.

 

"Könnyű azt mondani!" –
asszertív kommunikáció felsőfokon

Hallottál már az "ÉN-üzenetekről"? Tudod, hogyan kell úgy kifejezni az érzéseidet, gondolataidat, hogy világos legyen a környezeted számára, Neked mire van szükséged?

Vajon hol a kulcs a másik személyhez, hogy megértsük őt és együtt tudjunk működni?

Ezen a tréningen megmutatjuk, hogyan tudod az érzelmi konfliktusokban úgy érvényesíteni a szükségleteidet, hogy közben a másik fél szükségleteit is tiszteletben tartod.

Neked ajánljuk, ha:
  • Szeretnél hatékonyabban kommunikálni, és/vagy javítani emberi kapcsolataidat
  • Rendszeresen stresszhatásnak vagy kitéve

A tréningen a kommunikációs képességet erősítjük, valamint azt gyakoroljuk, hogyan figyeljük saját érzéseinket és a másik jelzéseit/érzéseit.

Tréningek