A Magyar Telekom Marketing osztályán tartott „Cégszimuláció” tréning résztvevői értékelései (2015. december):

Best training ever!”

„A leghasznosabbnak azt tartom, hogy két nap alatt olyan szimulációs tréningen vehettünk részt, amiben nem csak megtapasztalhattuk a kevésbé ideális és a jól szervezett működés előnyeit/hátrányait, hanem a kiváló minőség eléréséhez konkrét módszereket is kaptunk, amelyek átültethetőek a mindennapi munkánkba.”

„A kiváló szakmaiság nem csak az elméleti oktatásban, hanem a gyakorlati rész elemzésében is megmutatkozott, és várakozáson felüli élményt nyújtott.”

A Magyar Telekomnál tartott asszertív kommunikáció tréning program résztvevői értékelései (2017. május):

Rendkívül intelligens előadó páros volt jelen. Nagy tudással rendelkeztek a szakterületükről, minden spontán kérdésre választ adtak, közben végig oda tudtak figyelni a csoport igényeire. Látszik hogy profik mindketten, nagy tapasztalattal rendelkeznek.”

„Mindkét trénert szakmailag maximálisan felkészültnek tartom, közvetlenek, nyitottak és támogatóak voltak. Magas szintű professzionalitás, multi tapasztalat, nagyon jó facilitátor-képesség jellemezte őket.”

„Az erőssége a tréningnek mindenképpen az előadókban rejlik. Fantasztikusak voltak! Vidám, energikus csapatmunka, 2 napon át fenntartották a figyelmet, bevonták a csoport minden tagját.”