Blog

Szeptember

Vége a vakációnak, becsengettek.

Erre még az időjárás is nap mint nap emlékeztet.

Újult energiával, lendülettel vágunk bele a nyár derekán letett feladatok elvégzésébe.

A nyár folyamán a felhőtlen kikapcsolódásé és regenerálódásé volt a főszerep, most vissza kell térni a dolgos hétköznapokba.

A szeptember még magán hordozza a nyár hangulatát, de emlékeztet arra, mennyi teendőnk van, ha sikeres évet akarunk idén is zárni.

Számos cég ilyenkor kezdi a következő évi elgondolásait papírra vetni. Stratégiai tanácsadóként támogatjuk a vezetőket abban, hogy sok egyéb mellett végiggondolják azt is:  

  • mennyire tartható az irány jövőre?
  • milyen környezeti változások látszódnak, amik visszavethetik az eredményességet vagy akár nem remélt üzleti sikerrel és lehetőséggel kecsegtetnek?
  • a folyamatok mennyire támogatják a stratégiai irányt?
  • a munkatársak motivációja, képzettsége, rendelkezésre állása hogyan befolyásolja a cég működését?

Még van idő arra, hogy fókuszáltan, fegyelmezetten és következetesen haladjunk az év elején meghatározott úton, vagy korrigáljunk, ha szükséges.
A célok azonban önmagukban keveset érnek, ha nincsenek jól felkészült, motivált és lelkes kollégák, akik viszik a vállukon a céget.

Őszi ajánlatunk: mérd fel céged egészségi állapotát („health-check”) diagnosztikai eszközünkkel és lepd meg kollégáidat 2 napos felejthetetlen élményt nyújtó Cégszimuláció képzésünkkel. 

 

Szeptember