Blog

Helló Nyár!

Jócskán benne járunk már a nyárban és bár az időjárás néha vicceskedik holmi hidegfront formájában, azért többnyire már mindenki a nyaralásra koncentrál vagy a jól megérdemelt szabadságát tölti.

Így van ez velünk is, az Animatus Tanácsadó Kft munkatársaival.

Sokat dolgoztunk az elmúlt nyár óta, itt az ideje, hogy mi is feltöltekezzünk, hiszen minden képzést és fejlesztést szívvel-lélekkel csinálunk, sok energiát adunk programjainknak. Most magunkra kell fókuszálni, ki kell pihennünk magunkat, hogy azután újult erővel vessük bele magunkat az őszi időszakba.

Kedves Vezetők!

Kívánjuk, hogy a nyári időszak lenyugvást hozzon számotokra! Gondoljátok át, mit értetek el a húzós első félévben, köszönjétek meg munkatársaitok lelkesedését és munkáját, és engedjétek el szabadságotok alatt a munkahelyi témákat.

Szánjatok időt magatokra, a családi és baráti kapcsolatokra - aztán gyertek vissza hozzánk, nézzétek meg a kínálatunkat, keressetek bizalommal és kezdjük el vagy épp folytassuk a korábban megkezdett közös munkát.

Akár a csapatotok teljesítményén kívántok javítani, akár egyéni tanácsadásra van szükség (időgazdálkodás, delegálás, fontossági sorrendek felállítása - csak hogy párat említsünk a slágertémák közül), netalán szükség van a folyamatok optimalizálására az év végi hajrá előtt, mi örömmel állunk rendelkezésetekre.

Várunk vissza Benneteket szeptemberben!

Helló Nyár!