Blog

…And the winner is…

A filmes díjátadókon a díjazottak könnyeikkel küzdve mondanak köszönetet a kollégáknak, rendezőnek, forgatókönyvírónak, az Akadémiának, gratulálnak a többi díjazottnak és boldogan veszik át az elismerést. 
Az év vége közeledtével új gondoljuk, nekünk is ki kellene osztani pár díjat:

A VEZETŐNEK

Ő az, aki tudja, merre kell menni a célok elérése érdekében, aki fáradhatatlanul lelkesíti és motiválja kollégáit a nehezebb időszakokban, hozzá mindig bátran fordulhatnak, ha összecsúsznak a feladatok és a határidők, ő az, aki mindig tartja az irányt, sosem csügged, mindig bízik önmagában és a csapatában.

Szakmailag folyamatosan képzi magát, munkatársait mentorálja, ha erre szükség van,  képviseli csapatát magasabb szinteken.
Köszönjük neki az odaadását, szakmaiságát, támogatását!

A MUNKATÁRSNAK

Ő az, aki a hátán viszi a céget, aki eleget tesz az ügyfelek kéréseinek, aki minden nap lelkesen és energikusan végzi a rá bízott feladatot. Profi a munkájában, nyitott szemmel jár a világban, észreveszi, ha valamely folyamat fejlesztésre szorul, nem megy el szó nélkül a problémák mellett. 
Ő a motor, a szív, a két kéz – köszönet a fáradozásaiért!

AZ ÜGYFÉLNEK

Nélküle nincs vállalkozás, nincs fejlesztés, nincs projekt. Ő az, aki a legmeghatározóbb minden cég életében. A mindennapok sodrásában olykor arctalanná válik a cégben dolgozók számára, de mégis mindenhol, mindenkor jelen van. Az ő elégedettsége tartja fent a cég működését, az ő igényei határozzák meg a fejlesztési irányokat.
Köszönjük egész éves támogatását, várjuk őt a jövő évben is!

A végére maradt egy nagyon fontos díjazott, akiről kevés szó esik a vállalkozásoknál, aki nélkül mégsem működne rendben a vállalkozás:

A CSALÁDOKNAK

A házastársak, nagyszülők biztosítják a nyugodt hátteret, megértőek, ha a munkatársnak túlórázni kell, vagy az üzleti prioritások miatt jobban leterhelt családtagot otthon tehermentesíteni szükséges.

Hatalmas köszönet illeti őket azért, mert elsimítják a gondok felhőit a homlokokról és mert nagyban hozzájárulnak, hogy a cégek reggelente jókedvű, kipihent kollégákat kapjanak.

Nézzünk vissza az eddigi eredményeinkre, legyünk hálásak mindazért, amit elértünk és inspiráljon mindaz, amit esetleg idén nem sikerült megvalósítani. Köszönjük meg önmagunknak és a környezetünknek, támogassuk egymást jövőre is!

A.

…And the winner is…