Blog

Álom-álom, édes álom…

Szívből reméljük, hogy sikeresen zártad az elmúlt évet!

Minden elgondolásod valóra vált, sikerült elérned a kitűzött célokat, elégedettek a munkatársaid, a befektetők és tulajdonosok, az ügyfeleid áradoznak rólad és a vállalkozásodról és január elejét még a jól megérdemelt pihenéssel töltötted.

Az elmúlt évet már ismered, túl vagy rajta.
De mi vár Rád 2018-ban?
Merre visz az út tovább?
Azt kívánod, csak ne legyen rosszabb, mint a tavalyi?
Vagy tele vagy ötletekkel, új irányba szeretnél fordulni, esetleg készen állsz egy nagyszabású fejlesztésre és beruházásra?


Segítünk beindítani az új évet pár ötlettel:

  1. Szánj egy-két napot arra, hogy egyedül vagy vezetőiddel közösen ötleteljetek arról, milyen évet szeretnétek. A wellnessben sem a jéghideg merülőkádba csobbansz először, nem?! Fokozatosan állj vissza a munkába, mert a karácsonyi feltöltődés egykettőre elillanhat, ha nem vagy résen. Érdemes rászánni az időt, remek gondolatok jöhetnek felszínre, amire még korábban nem is gondoltatok.

Muníciónak íme pár kérdés:

  • Milyen eredménnyel lennénk elégedettek 2018 december 31-éig bezárólag?
  • Milyen termék- (vagy szolgáltatás) fejlesztésre van szükség, hogy versenyképesek maradjunk?
  • Milyen hangulatú munkahelyet szeretnénk magunk és munkatársaink számára?
  • Mit kell tennünk annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedettségét fokozzuk?

Minden gondolat kerüljön rögzítésre – azok is, amik most még megvalósíthatatlannak tűnnek – a megoldást lehet, hogy később fogjátok megtalálni.

  1. Amikor úgy érzed, visszarázódtál, tervezd meg részletesen a napjaidat – mikor lesznek megbeszéléseid, milyen fő feladatok várnak Rád, mi az, ami halaszthatatlan és mi az, amivel szeretnél foglalkozni, de időd most nem engedi. Részletesen (óra bontásban) 10 munkanapot tervezz meg, de legyen kitekintésed a következő 2-4 hétre is.

Erre jó egy asztali naptár vagy notesz, esetleg valami elektronikus naptárkezelő.

  1. Gondold végig, milyen fejlesztések, projektek visznek előre a céljaid megvalósítása felé – azokkal mikor tudsz foglalkozni. Ezeket, mint nagy csomópontokat rögzítsd egy feladatlistában. Amikor eljön az ideje, hogy foglalkozz velük, tervezd be a naptáradba, rendelj időt (és határidőt!) ezekhez.
  1. Legyél tudatos a feladatok kapcsán, ne hagyd, hogy elsodorjon a mindennapi forgószél. Mindig lehet olyan ügy, ami miatt újra kell tervezned a napodat, de ne feledkezz el az igazán lényeges és a céljaid megvalósítását támogató feladatok elvégzéséről sem.
  1. Élvezd a mindennapokat! Nem azért indítottad a vállalkozást, hogy felőröld magad és a munkatársaidat. Fontos, hogy örömmel és energikusan teljen a munkaidőd – akkor lehetsz igazán sikeres, ha élvezed, amit csinálsz.

Mi 2018-ban is melletted állunk – szakértelmünkkel támogatunk, hozzásegítünk, hogy az idei éved is sikeres és prosperáló legyen.

Álom-álom, édes álom…